ΑρχικήYellow Rose Γενικοί όροι

Γενικοί όροι

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

Η Ιστοσελίδα www.yellowrose.gr η οποία εφεξής θα αποκαλείται ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της Ανώνυμης Εταιρείας « Γ. ΠΑΧΩΠΟΣ Α.Ε. ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ » με διακριτικό τίτλο « YELLOW ROSE PROFESSIONAL COSMETICS » η οποία εφεξής θα αποκαλείται YELLOW ROSE, η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί της οδού Μενεξέδων 15, ΤΚ 14564, με ΑΦΜ:99694055 και αρ. ΓΕΜΗ: 144727402000, τηλ: 2108076726, 210-9010816 , ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@yellowrose.gr . Το παρόν έχει σκοπό την παροχή πληροφοριών και προστασίας στους χρήστες πλοήγησης της Ιστοσελίδας, από την ηλεκτρονική πώληση των καλλυντικών προϊόντων YELLOW ROSE και ADO, καθώς και μηχανημάτων και αξεσουάρ αισθητικής, αρωμάτων κτλ. Οι χρήστες παρακαλούνται να ενημερώνονται για τους παρακάτω αναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις. Η χρήση της Ιστοσελίδας σημαίνει πλήρη αποδοχή και χωρίς επιφύλαξη των εις το παρόν αναφερομένων όρων – προϋποθέσεων. Η YELLOW ROSE διατηρεί το δικαίωμα της τροποποίησης των όρων – προϋποθέσεων πώλησης ανά πάσα στιγμή και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους Επισκέπτες/Χρήστες από αυτή την Ιστοσελίδα για οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση ή αλλαγή. Εάν απαιτούνται ειδικότεροι όροι για την χρήση μιας υπηρεσίας της ιστοσελίδας αυτοί θα ισχύουν από κοινού με τους παρόντες, αλλά θα ισχύουν οι ειδικότεροι αυτοί όροι σε περίπτωση αντίθεσης με τους γενικούς όρους.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.yellowrose.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) επίδειξης και διάθεσης των καλλυντικών YELLOWROSE και ADO από την YELLOW ROSE με ανεξάρτητη πολιτική τιμών, όρων εξόφλησης, διάθεσης – παράδοσης των προϊόντων στους Επισκέπτες – Χρήστες της. Ο Επισκέπτης - Χρήστης ενημερώνεται για τα προϊόντα, τα συστατικά, τις τιμές τους και αφού εγγραφεί στο e-shop με την επιλογή «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» και «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ» αγοράζει τα προϊόντα που επιθυμεί, τοποθετώντας την αντίστοιχη παραγγελία στο e-shop, ως χρήστης πλέον. Ο Χρήστης εγγράφεται μόνο μία φορά δηλώνοντας τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου του (e-mail) και ένα μυστικό Κωδικό Πελάτη (password). O Χρήστης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail) και Κωδικός (password) που έχει δηλώσει έχει τις ακόλουθες δυνατότητες. Α) Να δει το περιεχόμενο του «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» του. Ο Χρήστης μπορεί να αγοράσει προϊόντα, να αλλάξει το είδος ή την ποιότητά τους στην εκάστοτε παραγγελία του Β) Να οριστικοποιήσει τις παραγγελίες του και να πληρώσει σύμφωνα με τις μεθόδους πληρωμής που παρέχει το e-shop. Γ) Να τροποποιήσει τα στοιχεία του Λογαριασμού του όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω Δ) Να δει το ιστορικό των παραγγελιών του, να δει τα πιστωτικά εκκαθαριστικά του και να κάνει ηλεκτρονική χρήση εκπτωτικών κουπονιών.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Δικαίωμα χρήσης της Ιστοσελίδας έχουν όσοι ενήλικες διαθέτουν δικαιοπρακτική ικανότητα και οι ανήλικοι με ρητή συγκατάθεση των ασκούντων την γονική μέριμνα αυτών. Η YELLOW ROSE δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση από Επισκέπτες / Χρήστες που δεν έχουν τα παραπάνω. Ως επισκέπτης ορίζεται οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.yellowrose.gr χωρίς να εγγραφεί στο αντίστοιχο e-shop και να καταχωρήσει παραγγελία. Αντίστοιχα «Χρήστης» ορίζεται αυτός που εγγράφεται και καταχωρεί οποιαδήποτε παραγγελία στο e-shop.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Καταχώριση στοιχείων κατά την εγγραφή: Για την εγγραφή στο e-shop και την καταχώρηση της παραγγελίας ο Χρήστης δίνει τα εξής στοιχεία: Επωνυμία – διακριτικός τίτλος εταιρείας, όνομα, επίθετο, Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail), Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Χώρα, Περιοχή, τηλέφωνο σταθερό ή κινητό, ΑΦΜ, ιδιότητα και αποδεικτικό επαγγελματικής ιδιότητας (σε περίπτωση εγγραφής ως επαγγελματίας). Τα ως άνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας από το e-shop και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας του Χρήστη.

Χρήση των στοιχείων του Χρήστη από το e-shop : H δυνατότητα συλλογής προσωπικών δεδομένων περιορίζεται μόνο στους Χρήστες που: 1. Έχουν τοποθετήσει παραγγελία στο e-shop ή 2. Έχουν κάνει εγγραφή μέσα από την σελίδα του e-shop. Η συλλογή των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη ώστε να υποστηρίζονται οι συναλλαγές τους μέσω της Ιστοσελίδας, δηλαδή να αποστέλλονται οι αγορές τους και να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, λίστα διευθύνσεων κ.τ.λ. Η Ιστοσελίδα δεν θα διανείμει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Χρήστη ή άλλα προσωπικά δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεση του Χρήστη.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΤΙΜΕΣ ΠΡΟÏΟΝΤΩΝ

Κάθε παραγγελία σημαίνει την αποδοχή των γενικών όρων και προϋποθέσεων / πώλησης και την αποδοχή των γενικών όρων χρήσης της Ιστοσελίδας, προσωπικά δεδομένα και χρήση των cookies χωρίς καμία επιφύλαξη σχετικά με τους όρους αυτών. Ο Χρήστης ετοιμάζει την παραγγελία του προσθέτοντας τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει στο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» του ακολουθώντας βήμα-βήμα την απλή διαδικασία που προβλέπει η Ιστοσελίδα. Αφού κληθεί να επιβεβαιώσει την παραγγελία, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων και τη διεύθυνση αποστολής του τιμολογίου, καλείται να πληρώσει, επιλέγοντας έναν από τους ενδεικνυόμενους τρόπους πληρωμής.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για την YELLOW ROSE. Επιπλέον, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά (κατάλογος συστατικών κ.α.) και τις περιγραφές των προϊόντων που αναφέρονται στον ιστότοπο η YELLOW ROSE απαλλάσσεται κάθε ευθύνης, όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους. Τα πλέον ενημερωμένα χαρακτηριστικά και περιγραφές, βρίσκονται στη συσκευασία του προϊόντος. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τον ασφαλή χειρισμό των προϊόντων και την τήρηση των οδηγιών ασφαλείας, οι οποίες αναγράφονται στη συσκευασία ή σε φύλλο οδηγιών του προϊόντος.

Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Η YELLOW ROSE επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα σε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ

Ο Επισκέπτης και Χρήστης του e-shop έχει τις ακόλουθες υποχρεώσεις: 1. Να χρησιμοποιεί με σύννομο και πρόσφορο τρόπο την Ιστοσελίδα και να τηρεί τους Κώδικες Δεοντολογίας που είναι αναρτημένοι σε αυτή και /ή προβλέπονται στην εκάστοτε ισχύουσα σχετική νομοθεσία. Να απέχει από κάθε παράνομη, αντίθετη με τα συναλλακτικά ήθη, αθέμιτη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτήν ή σε τρίτους (ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, Στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις Κανονισμών ή Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας). 2. Nα μην: αντιγράφει, αναπαράγει, μεταφέρει, αποθηκεύει, μεταποιεί, αναδημοσιεύει, μεταδίδει, διανέμει, πωλεί, εκδίδει, εκτελεί, φορτώνει (download), μεταφράζει, τροποποιεί με οποιονδήποτε τρόπο ή ανακοινώνει με οποιοδήποτε τρόπο ή χρήση το περιεχόμενο της ιστοσελίδας για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς , τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την προηγούμενη γραπτή συναίνεση του νόμιμου εκπροσώπου της Γ ΠΑΧΩΠΟΣ ΑΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ο οποίος επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή συμβατικό δικαίωμά του. 3. Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων. 4. Να παρέχει αληθή, πλήρη και ορθά Στοιχεία Λογαριασμού κατά την εγγραφή του. Να ενημερώνει τα Στοιχεία Λογαριασμού του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Χρήστη, Η YELLOW ROSE διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του Χρήστη. 5. Να διατηρεί μυστικό και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το κωδικό πρόσβασής του (password) στις υπηρεσίες του www.yellowrose.gr . Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει άμεσα την YELLOW ROSE με την αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@yellowrose.gr ή sales@yellowrose.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού του. Η YELLOW ROSE διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την καταβολή αποζημίωσης από τον Χρήστη, σε περίπτωση που υποστεί οιουδήποτε είδους ζημία από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση αυτών. 6. Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος κάθε συνόδου (session). 7. Να παρέχει ορθά και ακριβή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στο e-shop.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οι χρήστες/επισκέπτες που δεν εμπιστεύονται τη YELLOW ROSE καλούνται να μην επισκέπτονται ούτε να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς, Trojan horses, time bombs, ή άλλα επιβλαβή προγράμματα και στοιχεία.

Η YELLOW ROSE δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή προϊόντων από τον χρήστη, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων, ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή, όπως πταίσμα κατά την κατασκευή, ελλιπείς πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια υλικών και πραγματικά ελαττώματα.Η ευθύνη μας στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος περιορίζεται στην υποχρέωση αντικατάστασης αυτού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής προιόντων. Η YELLOW ROSE δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων από λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών φαινομένων, πυρκαγιά, απεργίες προμηθευτών, παράνομη συμπεριφορά τρίτων και εν γένει λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της YELLOW ROSE.

Η YELLOW ROSE δεν ευθύνεται για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής υπηρεσιών της και για καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων από λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της, όπως ενδεικτικά λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, καταστάσεις ανάγκης, απεργίες, πυρκαγιά, δυσλειτουργίες των συνεργαζομένων εταιρειών ταχυμεταφορών, τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων πριν την παράδοση στον χρήστη και αφότου δοθούν για αποστολή, παράνομες παρεμβάσεις του αντισυμβαλλομένου ή τρίτου, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας (Host Provider) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης (Access Provider) ή του τερματικού εξοπλισμού του χρήστη, εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του χρήστη και γενικά για κάθε περιστατικό που εμποδίζει την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Η ευθύνη της YELLOW ROSE περιορίζεται στις εκ της συμβάσεως με τον καταναλωτή ανειλημμένες υποχρεώσεις της και θα καταβάλλει πάσα δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτές.

Η YELLOW ROSE δεν ευθύνεται για κακή κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων και εφόσον ελήφθησαν όλα τα προληπτικά μέτρα που όφειλε να λάβει. Οι παρεχόμενες, από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, πληροφορίες και συμβουλές, για θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά και την αισθητική προσφέρονται αποκλειστικά προς ενημέρωση και μόνο και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τις ιατρικές συμβουλές, γνωματεύσεις, διαγνώσεις και συνταγές από επαγγελματίες ιατρούς, ιατρικούς φορείς και διαγνωστικά κέντρα που οφείλει να λαμβάνει και να ακολουθεί ο χρήστης των υπηρεσιών μας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας και καθημερινών θεμάτων που τον απασχολούν. Οι, σε απάντηση ερωτημάτων χρηστών, παρεχόμενες συμβουλές και πληροφορίες από τον παρόντα δικτυακό τόπο είναι απόλυτα έγκυρες και αξιόπιστες, δίδονται όμως με την επιφύλαξη της ακρίβειας, πληρότητας και αλήθειας των παρεχόμενων από τον χρήστη πληροφοριών για το ζήτημα που τον απασχολεί, τα χαρακτηριστικά των οποίων (πληροφοριών) δεν είμαστε σε θέση, ούτε υποχρεούμαστε να επιβεβαιώνουμε. Σε περίπτωση, δε, παροχής από τον χρήστη αναληθών, ανακριβών και/ή ελλιπών πληροφοριών, απαλλάσσεται η Εταιρεία μας από την ευθύνη για την εγκυρότητα των παρεχόμενων στον χρήστη συμβουλών και από την ευθύνη για ζημία του χρήστη από ακατάλληλη για τις ανάγκες του πληροφορία ή/και συμβουλή.

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κλπ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν», χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, η YELLOW ROSE δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου και η ποιότητα των παρεχόμενων μέσω αυτού υπηρεσιών θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες των χρηστών/επισκεπτών του. Οποιεσδήποτε άμεσες, επιγενόμενες, παρεπόμενες, έμμεσες ή αποθετικές ζημίες προκύψουν από την πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο, ή τη χρήση αυτού, δεν δημιουργούν ευθύνη για τη YELLOW ROSE, τα στελέχη, υπαλλήλους ή συνεργάτες της.

Η YELLOW ROSE σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής (αστικής ή/και ποινικής φύσεως), ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική, ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ), η οποία προκύπτει για χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, ή για τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται μέσω αυτού ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Ακόμα, η YELLOW ROSE δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ζημία ή βλάβη, ή μόλυνση από ηλεκτρονικούς ιούς ή/και άλλα κακόβουλα προγράμματα, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιηθεί από χρήστη/επισκέπτη για πρόσβασή του στον παρόντα δικτυακό τόπο, ούτε ευθύνεται για ζημία που έχει σχέση με αδυναμία εκτέλεσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή εκπομπής ή πτώση γραμμής συστήματος κλπ.

Ο παρών δικτυακός τόπος, προκειμένου να διευκολύνει και εξυπηρετεί τους χρήστες/επισκέπτες του, μπορεί να παρέχει μεταξύ άλλων σύνδεση μέσω «συνδέσμων» hyperlinks ή διαφημιστικών banners, με ιστοσελίδες και δικτυακούς τόπους τρίτων, για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πολιτική ασφάλειας, την πληρότητα και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ή τους όρους χρήσης των, η YELLOW ROSE δεν μπορεί να εγγυηθεί, ούτε φέρει ευθύνη. Η σύνδεση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη/επισκέπτη. Οι ως άνω τρίτοι, πάροχοι των εν λόγω δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων, έχουν και την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους, αποκλειόμενης κάθε ευθύνης της YELLOW ROSE, όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας η οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου. Κατά συνέπεια, οι χρήστες/επισκέπτες υποχρεούνται να απευθύνονται απευθείας στους ανωτέρω τρίτους παρόχους, για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή χρήση των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους. Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται ότι η YELLOW ROSE ούτε υποχρεούται, ούτε δύναται να ελέγξει την ασφάλεια και το περιεχόμενο τόσο των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων όσο και των υπηρεσιών τρίτων, στις οποίες παρέχει πρόσβαση, εντούτοις δικαιούται οποτεδήποτε να αφαιρεί, να τροποποιεί ή να διακόπτει οποιαδήποτε υπηρεσία τρίτου ή σύνδεση με δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες τρίτου, εάν κατά την κρίση της απειλείται ή παραβιάζεται ο νόμος ή οι παρόντες Όροι.

 

ΓΕΝΙΚΑ

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω όρους και προυποθέσεις χρήσης είναι άκυρος είτε λόγω αλλαγής της νομοθεσίας είτε για άλλους λόγους, αυτό δεν έχει καμμία σημασία για την εγκυρότητα των λοιπών Γενικών όρων και Προϋποθέσεων χρήσης. Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2108076148, 2108076726, 2109010816, από Δευτέρα – Παρασκευή ώρες: 08.00 – 16.00 email: sales@yellowrose.gr και info@yellowrose.gr

close

Dear user

Looks like you are trying to access Yellowrose.gr from outside of Greece. Please contact your authorized local distributor for technical support, product information and purchasing inquiries.

Select Distributor Continue to yellowrose.gr